Kennisbank: Downloads
TeamViewer
Geplaatst door Albert van den Burg, Last modified by Admin Netco aan 09 February 2017 11:49

TeamViewer Quick Support is een hulpmiddel waarmee wij u op afstand kunnen helpen om uw problemen op te lossen.

U dient het programma te downloaden op de links hieronder en daarna het programma te installeren en uit te voeren.
Nadat u het TeamViewer ID en password telefonisch aan ons heeft doorgegeven kunnen wij met u meekijken op uw computer.
Er is een versie voor Windows en voor Apple computers.

NB.

Als u gebruik maakt van Windows kiest klikt u op de volgende link: https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_nl.exe
Als u gebruik maakt van Apple kiest klikt u op de volgende link: https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS.dmg

Bijlagen

(7 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig