Kennisbank
CheckPoint R75.30 SmartConsole
CheckPointEndpointSecurity.msi (75)
Forticlient 5.4 Patch3 for OSX
Forticlient for windows.

FortiClientSetup_4.3.5.0472_full

FortiClient-v4.0-MR3-Patch-Release-5-for-Windows-Release-Notes.pdf
FortiClientSetup_4.3.5.0472.exe
FortiClientSetup_4.3.5.0472.zip
FortiClientSetup_4.3.5.0472_x64.exe
FortiClientSetup_4.3.5.0472_x64.zip
FortiClientTools_4.3.5.0472.zip
Readme_1st.txt

FSSO

Linux SSLVPN client 5.0 patch12

TeamViewer Quick Support is een hulpmiddel waarmee wij u op afstand kunnen helpen om uw problemen op te lossen.

U dient het programma te downloaden op de links hieronder en daarna het programma te installeren en uit te voeren.
Nadat u het TeamViewer ID en password telefonisch aan ons heeft doorgegeven kunnen wij met u meekijken op uw computer.
Er is een versie voor Windows en voor Apple computers.

NB.

Als u gebruik maakt van Windows kiest klikt u op de volgende link: https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_nl.exe
Als u gebruik maakt van Apple kiest klikt u op de volgende link: https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS.dmg

Meest populaire artikelen

Nieuwste artikelen

Help Desk Software van Kayako